Öne Çıkanlar Taygun Sürer Soner Gültekin Motto Çanakkale 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü Anma Etkinlikleri Togay Çoban

Küçükçekmece Sinop Spor Başkanı Rafet Orhan'dan anlamlı çağrı!

"KALBİ SİNOP İÇİN ATAN HERKESİ İREM DERİCİ KONSERİNE BEKLİYORUM!" Sinop'un ve Sinoplunun İstanbul'daki temsilcisi,Küçükçekmece Sinop Spor'un tek hedefi 3.lig.Başkan Rafet Orhan başkanlığında ki yönetim kurulu,her türlü çalışmayı ve fedakarlığı yapıyor.Sinoplu ünlü sanatçı İrem Derici de,Küçükçekmece Sinop Spor için,hiç bir ücret almadan,13 Eylül'de Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Spor Salonu'nda sahneye çıkıyor.Sarı lacivertli kulübün başkanı işadamı Rafet Orhan,İrem Derici konseri için,Sinop camiasına seslenerek,"Kalbi Sinop için atan tüm hemşehrilerimizi,İrem Derici konserine bekliyorum."dedi.

- Bu haber 26 kez okundu.

Küçükçekmece Sinop Spor Başkanı Rafet Orhan'dan anlamlı çağrı!

Türkiye'nin en mutlu ve iyi insanlarının yanı sıra,doğasının güzelliği  ile ün yapmış ili Sinop,İstanbul'da hareketli günler geçiriyor. BAŞKAN RAFET ORHAN VE YÖNETİMİ 3.LİG İÇİN HER     FEDAKARLIĞI YAPIYOR! Huzur ve yaşam şehri Sinop'un ve Sinoplunun, futbolda İstanbul'da ki Temsilcisi Küçükçekmece Sinop Spor'un tek hedefi 3.lig.Kısa adı BAL olan,Bölgesel Amatör Ligi 11 Grup'da şampiyonluğun tek adayı olan sarı lacivertli kulüb başkanı  işadamı Rafet Orhan,Sinoplu işadamlarından güçlü ki yönetim kurul oluşturdu.Orhan'ın başkanlığında ki yönetim kurulu,3.lige çıkmak için her türlü çalışmayı ve fedakarlığı yapıyor.Profesyonel lige  çıkmak için yaptığı transferle iyi bir takım oluşturan Küçükçekmece Sinop Spor,Teknik Direktör Murat Şenvardar yönetimin de çalışmalarını Bolu'da ki kampta sürdürüyor. SİNOPLU ÜNLÜ SANATÇI İREM DERİCİ'DEN ANLAMLI JEST! Başta başkan Rafet Orhan ile babası,ünlü reklamcı Hulusi Derici'nin de bulunduğu yönetimin yaptığı fedakarlıklar,Sinop Boyabatlı olan ve babası gibi bir başka ünlü sanatçı İrem Derici'yi de etkiledi.  Kendine özgü yorumu ve sahne gösterileri ile beğenilen çok İrem Derici de,Küçükçekmece Sinop Spor için,hiç bir ücret almadan,13 Eylül'de Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Spor Salonu'nda,saat:21:30'da sahneye çıkıyor. BAŞKAN ORHAN:"KALBİ SİNOP İÇİN ATAN HERKESİ İREM DERİCİ KONSERİNE BEKLİYORUM!" Sinoplu sanatçı İrem Derici'nin,İstanbul'da bulunan gurbetçileri heyecanlandıran ücretsiz sahneye çıkma jesti üzerine,kulüb başkanı işadamı Rafet Orhan bir açıklana yaptı.Orhan 13 Eylül'de ki İrem Derici konseri için,Sinop camiasına seslenerek,"Kalbi Sinop için atan tüm hemşehrilerimizi,İrem Derici konserine bekliyorum."dedi. Başkan Orhan açıklamasının devamın da,"Türkiye'nin neresinde de olursa olsun,tüm Sinoplu değerli hemşerilerimden önemli ricalarım var.Küçükçekmece Sinop Spor olarak tek hedefimiz,centilmence mücadele ederek 3.lige çıkmaktır.Bunun için,yönetim kurulumuz ile büyük bir özveri içerisin de,her türlü gayreti gösteriyoruz. Sinop'umuzun gururu ünlü sanatçımız İrem Derici'de,Küçükçekmece Sinop Spor için,büyük bir fedakarlık ve kadirşinaslık gösterdi.Kendisine camia olarak,can-ı gönülden teşekkür ediyoruz.Yönetim kurulu üyemiz olan babası Hulusi Derici aracılığı ile yaptığımız ricayı kırmadı ve 13 Eylül'de,kulübümüz yararına ücretsiz sahneye çıkmayı  kabul etti."dedi.



"O SENE BU SENE

O GÜN BUGÜN!"

Küçükçekmece Sinop Spor Başkanı işadamı Rafet Orhan açıklamasının son bölümün de,tüm Sinop camiasına seslendi.Orhan,"Sanatçımız İrem Derici'nin yaptığı bu fedakarlığı lütfen boş bırakmayalım.Küçükçekmece Sinop Spor olarak, " O sene bu sene.Hep beraber el elele 3.lige"sloganı ile çıktığımız bu yol da,yine 13 Eylül'de değerli sanatçımız İrem Derici'nin Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Spor Salonu'nda saat:21:30'da sahneye çıkacağı gece  için,"O gün,bu gün.."diyerek,herkesi bekliyorum.Değerli hemşerilerimiz biletleri, Küçükçekmece Sinop Spor'un http://kucukcekmecesinopspor.com.tr/konser/ adlı internet sitesinden alabilirler.Kulübümüz yararına yapılan konserin bilet fiyatları ise  şöyledir.Öğrenci bilet fiyatları; 90 TL,Normal biletler;190 TL,VIP;490 TL'dir. Sinop'un özellikle İstanbul'da ki muhteşem ve örnek birlik ile beraberliğini,İrem Derici konserin de gösterelim.Bunun için büyük ve anlamlı bir şölenin yaşanacağı,herkese örnek kaynaşma ve dayanışmanın olacağı 13 Eylül'de ki,Küçükçekmece Sinop Spor yararına İrem Derici konserine,7'den 77'ye,kadın,erkek,yaşlı,genç,her kesimden ve her yerden,tüm Sinoplu hemşerilerimizi,taraftarlarımızı,sporseverler ile halkımızı da bekliyoruz."şeklin de konuştu.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.