Öne Çıkanlar yeni tramvay hattı DİSK İstanbul yeni metrobüs hukuk mücadelesi Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü

Engelleri yok saydılar

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen, ilçede yaşayan down sendromlu ve otizmli çocuklara yönelik cimnastik eğitimi çocuklardan ve ailelerinden büyük ilgi görüyor

- Bu haber 46 kez okundu.

Engelleri yok saydılar

KÜÇÜKÇEKMECE- Yahya Kemal Beyatlı Spor Salonu’nda düzenlenen cimnastik eğitimlerine katılarak, down sendromlu ve otizmli çocukları ziyaret eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, özel çocuklara spor malzemeleri hediye etti. Başkan Karadeniz’in Kıvanç Subaşı isimli mental sendromlu bir çocukla masa tenisi oynaması da renkli görüntüler oluşturdu.

‘ÇOCUKLARIMIZ VE AİLELERİMİZ MUTLU’

Öğrenme zorluğu çeken özel çocukların ve ailelerinin yanında olduklarına dikkat çeken Başkan Karadeniz, “ Alanında ihtisas sahibi eğitmenlerimiz tarafından cimnastik eğitimi özel çocuklarımıza veriliyor. Çocuklarımız belediyemizin tahsis ettiği araçla aileleri birlikte evlerinden alınıyor. Cimnastik eğitimlerini tamamladıktan sonra evlerine tekrar bırakılıyor. 6-16 yaş arası down sendromlu ve otizmli çocuklarımızın ücretsiz olarak katılabileceği bir eğitim. Ailelerimiz ve çocuklarımız memnun. Onların mutluluğu da bizim mutluluğumuz demektir” diye konuştu.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.