Öne Çıkanlar İBB KARTAL BELEDİYESİ haberflas CHP Esenyurt Belediyesi

Küçükçekmece Belediyesi Lgs Tercihinde Öğrencilerin Yanında

Eğitimde bir fazlasını hedefleyen Küçükçekmece Belediyesi, ücretsiz LGS (Liselere Giriş Sınavı) kurslarının ardından, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetiyle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. 29 Temmuz 2020 Çarşamba gününe dek, pandemi tedbirleri eşliğinde gerçekleştirilecek tercih danışmanlığı hizmeti kapsamında, öğrenciler alanında uzman rehber öğretmenlerle ilçedeki Bilgi Evleri’nde bir araya gelecek. Danışmanlık hizmetiyle 1000 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

- Bu haber 82 kez okundu.

Küçükçekmece Belediyesi Lgs Tercihinde Öğrencilerin Yanında

Kemal Çebi: Eğitime desteğimiz devam edecek

Gençlerin kariyer eğilimleri ve hayalleri doğrultusunda doğru tercih yapmaları için ücretsiz danışmanlık hizmeti başlattıklarını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Gençler  ve çocuklarımızın layık oldukları eğitime, en modern metotlarla, eşit şartlarda ulaşabildiği bir Küçükçekmece için çalışmaya devam ediyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Sınava hazırlık sürecinde ücretsiz LGS kursu desteği ile öğrencilerimizin yanındaydık. Şimdi tercih zamanı. Doğru tercihi birlikte yapmayı umuyorum ve tüm gençlerimize bu zorlu maratonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Tercihler pandemi tedbirleri eşliğinde yapılıyor

Cennet, İkitelli, Halkalı ve Sefaköy Bilgi Evleri’nde 09.00-17.30 saatlerinde gerçekleştirilen danışmanlık hizmeti, sosyal mesafe kuralları gözetilerek yapılıyor. 12 rehber öğretmen ve tercih danışmanı, kafası karışık olan gençlere tercih dönemini doğru değerlendirmeleri konusunda yardımcı oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.